Sayfalar

hosgeldin

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Farklı Özürlüre Sahip Bireylerden El Emeği “Kitre Bebek” Sergisi


İBB Özürlüler Müdürlüğü Yedikule Yedi Sanat Özürlüler Kültür ve Sanat Merkezi ve Kâğıthane Özürlüler Merkezi’nde eğitim alan karma özür gruplarındaki bireylerin katıldıkları kurs süresince hazırladığı Kitre Bebekler Taksim Metrosu Sergi Salonu’nda sergilenecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) bünyesinde hizmet veren Yedikule Yedi Sanat Özürlüler Kültür ve Sanat Merkezi ve Kâğıthane Özürlüler Merkezi tarafından karma özür gruplarına verilen kitre bebek eğitimleri sonucunda hazırlanan folklorik kostümlerle süslenmiş bebekler sanatseverlerle buluşuyor.

“Özürlü Bireylere Kitre Bebek Eğitimi Projesi” kapsamında İSÖM Yedikule Yedi Sanat Özürlüler Kültür ve Sanat Merkezi ve Kâğıthane Özürlüler Merkezi’nde eğitim alan karma özürlere sahip 25 kişi yapmış oldukları 60 adet kitre bebeği 21-25 Mayıs 2012 Tarihleri arasında Taksim Metrosu Sergi Salonu’nda sergileme olanağı bulacaklar.

Proje kapsamında yapılan çalışmaları içeren ve Yedikule Yedi Sanat Özürlüler Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü Murat UÇTU tarafından hazırlanan 37 dakikalık bir de belgesel kurulan sinevizyonlarda sergi süresince izlenebilecek. Söz konusu belgesel proje ile ilgili ayrıntılı bilgileri içermekle birlikte özürlü kursiyerle yapılan röportajlardan oluşmaktadır.

KİTRE BEBEK SERGİSİ


Açılış: 21 Mayıs 2012-Pazartesi
Tarih: 21 Mayıs – 25 Mayıs
Yer: Taksim Metrosu Sergi Salonu
Açılış: 13.00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder